Liikuntavastaava

Yhdistyksen liikuntavastaava on Minna Nivala.

Toiminnan tarkoituksena on ohjata jäseniä oikean liikuntamuodon pariin.

YHDISTYKSEN ALLASJUMPPAVUOROT / KEVÄT 2023

Kaakkois-Suomen lihastautiyhdistys ry tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua yhdistyksen allasjumppaan ilman osallistumismaksua kerran kuukaudessa. Keväällä allasjumppavuorot ovat:

• 22.2 keskiviikko klo 18-19.30
  • 22.3 keskiviikko klo 18-19.30
  • 26.4 keskiviikko klo 18-19.30
  • 31.5 keskiviikko klo 18-19.30

Allasjumppaa vetää Lihastautiliiton järjestösuunnittelija Sirpa Kälviäinen.

Allasjumppa toteutetaan Lappeenrannan palvelukeskussäätiön Urheilukatu 5:n (Taikinamäki) allasosastolla ja mukaan mahtuu 10 henkilöä kerralla.

Allasjumpan kesto 45 min/ kerta, mahdollisuus saunoa ja vaihtaa kuulumisia. Allasosaston tilat ovat esteettömät, sisältävät monimuotoisen terapia- ja porealtaan sekä kylmävesialtaan.

Altaan veden lämpötila n. 30 astetta, joka soveltuu hyvin lihassairautta sairastavalle.

Sitovat ilmoittautumiset 10.2 -23 mennessä puh. 050-3769621 tai email: kaakonlihastautiyhdistys@gmail.com

VAMMAISKEILAILUA LAPPEENRANNASSA!

Lappeenrannan Vammaiskeilailu järjestää maanantaisin klo 15.30 - 16.30 vammaiskeilailua!

• Paikalla on valmentaja opastamassa keilailuun

• Ei tarvitse ilmoittautua - tule vain paikalle!

• Ratamaksu on 4 eur / kerta

Käytämme maskeja, tule mielellään jo keilahallille maski naamalla. Keilahallilla on käsidesifiointiainetta.

Nyt kannattaa tulla tutustumaan Lappeenrannan uusittuun keilahalliin – keilailusta voi saada uuden mukavan harrastuksen tai jopa mahdollisuuden päästä kilpailemaan.

Keilailu sopii kaikille!

Lappeenrannan vammaiskeilailu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää ja kehittää vammaiskeilailua Lappeenrannassa. Haluamme toimintamme kautta osoittaa kuinka keilailu sopii myös vammaisille ja eri toimintarjoitteisille.

Keilailu on matalankynnyksen harrastus sen helpon perusidean ansiosta, minkä lisäksi laji soveltuu kaikille ikään, sukupuoleen tai fyysisiin lähtökohtiin katsomatta. Keilailu on kuntoa kehittävä ja ylläpitävä liikuntamuoto, joka kehittää liikkuvuutta, koordinaatiota, tarkkuutta ja muistiakin, minkä lisäksi lajissa on pieni loukkaantumisriski.

Keilahallia on remontoitu 08/2018 – 08/2019

* katsomon lattiataso yhdessä tasossa, ilmastoinnin parannus

* rata-alueen lattia yhdessä tilassa, helpottaa liikkumista rata-alueella

* ratatasolle pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynti joko pääoven kautta tai uimahallin oven kautta, luiska uimahallin kahvion luona

Suomen Keilailuliitto ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry

* keilailun valmennus- ja kilpailutoiminta on siirtynyt SKL:n alle.

* paikalliset keilailuliitot järjestävät keilailutoimintaa erityisryhmille

* tarvittavat välineet löytyvät keilahallilta